Nieuws

Faber MatriX

Op de vaste basishaard kunnen allerlei toevoegingen gedaan worden, zoals verschillende inbouwkaders, achterwanden, de Symbio lichtmodule, ITC besturing met gratis App, ontspiegeld glas en nog veel meer. De nadruk ligt bij de nieuwe haarden voor 100% op het vuur. Daarom geen dominante lijsten of zwarte screen-randen, maar een bescheiden vormgeving met vloeiende, doorlopende modellijnen.

Echte vlammen

De ‘vuurbeleving’ is een verhaal apart. Met de eerste generatie Logburners introduceerde Faber in 2001 al de ‘brandende’ houtstammen. De nieuwe generatie Logburners bevat een aantal leuke innovatieve technieken. De brandende keramische houtstammen van de Logburner 2.0 geven een nóg realistischer houtvuurbeleving. De haard heeft maar liefst vijf branders die in- en uitschakelbaar zijn. En dan is er nog de Ecoboost functie, de intelligente thermostatische regeling. Flakkerend haardvuur, met de techniek en flexibiliteit van de moderne tijd.

Ook de Symbio lichtmodule draagt bij aan de sfeer die een brandende haard oproept. Een gloeiend kolenbed geeft over het algemeen veel warmte, wat niet altijd gewenst is. Met de Symbio lichtmodule is het ‘kolenbed’ met de afstandsbediening naar wens in en uit te schakelen. Het kolenbed wordt verlicht met een energiezuinige LED module. Zo kan zonder de extra warmteproductie van de kolen toch van het licht en de sfeer worden genoten.

ITC AppVia een ITC App op smartphone, tablet of computer is de gashaard op afstand bestuurbaar. Op de App kan bijvoorbeeld worden gekozen voor de comfortabele thermostaatfunctie of de energiezuinige Ecoboost stand, waarmee tot maar liefst 70% te besparen valt op energieverbruik. Daarnaast verschaft de App informatie over de eigenschappen en het verbruik van de haard.

http://www.faber.nl

Warmte en sfeer net een beetje meer

Vind ons leuk op facebook

Kom kijken in ons totaal vernieuwde showroom

Hier staan verschillende brandende opstellingen die u kunt zien.
Laat u inspireren en adviseren, wij staan voor u klaar.